Bike center zeeuws vlaanderen

16 mei 2011 11:09

Bent u altijd al op zoek geweest naar een adres waar u voor uw fietsbehoeften iets exclusiefs kunt vinden? Zoek niet langer!

Bike Center Zeeuws Vlaanderen is distributeur van verschillende exclusieve merken binnen de fietswereld, zoals Argon18, BMC, Look, SWS/Stealth/EDCO wheels, Catlike helmets, Sports2 supplements.

We kunnen u helpen aan de speciale fiets die u altijd al zocht, of de wielen waarvan u altijd al gedroomd heeft! Maar ook voor kleding, schoenen, helmen kunnen we u prima adviseren en we hebben uw artikelen dan zeer snel in huis voor u.

Bekijk ons merkenoverzicht en neem gerust geheel vrijblijvend contact op met ons.

Wij kunnen uw ideeën vorm geven!

Een winkel, bedrijf, eigen zaak met exclusieve fietsen en merken is altijd een droom van Patrick Cornelissen geweest. Met de start van Bike Center Zeeuws Vlaanderen is deze droom nu werkelijkheid geworden!

Patrick is al coureur sinds 1991 en geen onbekende in het Nederlandse peloton. Begonnen bij de nieuwelingen en laatste jaren actief bij de amateurs A.

Patrick was eerst woonachtig in de Betuwe en de laatste jaren in het fietsgekke, bourgondische Zeeuws Vlaanderen. Vooral daar is liefde voor mooie fietsproducten ontstaan.

Niet alleen de fietsproducten zelf maar vooral het advies - de service staat op nr 1 van Bike Center Zeeuws Vlaanderen. Voorop staat dat Bike Center ZV exclusieve merken promoot en adviseert en niet elk merk zoals vele winkels.

Naast adviseren kunt u uw fiets laten opbouwen of onderhouden door Bike Center ZV.

Patrick werkt samen met meerdere professionele monteurs, mechaniciens in NL en België!

2e vestiging!

We zijn ontzettend trots om te vermelden dat we vanaf 1 april een 2e vestiging openen in regio Arnhem, Nijmegen.
Frans de Brouwer zal deze vestiging draaiende houden en kan u advies op maat geven bij het aanschaffen/opbouwen/afstellen/positioneren van race, triathlon en ATB fietsen.

Frans is een professionele mécanicien en ook werkzaam bij de KNWU (Nationaal team Elite dames & Junior dames).

Frans de Brouwer is bereikbaar op telefoonnummer 0031-6-15233186.

Website : klik hier

Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

KALENDER

Warns

24 maart 2018
Lees meer

Tijdrit Almere

31 maart 2018
Lees meer

Tijdrit Oudemirdum

18 april 2018
Lees meer

Ard Schenk tijdrit

25 april 2018
Lees meer

ploegentijdrit Wieringerwaard

2 mei 2018
Lees meer