Ploegentijdrit Velddriel

Datum: 8 juni 2019
Tijd: 00:00
Locatie: de Boxhof in Velddriel
Plaats: Velddriel
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Afstand: 31
Bron: http://www.detrillendespaken.nl
Inschrijven:
Omschrijving: Graag nodigen wij je uit voor de ploegentijdrit Velddriel. Na het succes van 2018 zijn wij erg enthousiast om dit jaar, op zaterdag 8 juni, weer een mooi evenement neer te zetten.
Het evenement wordt door TWC de Trillende Spaken georganiseerd in samenwerking met Dorpsraad Velddriel. Doel van de organisatie is dat iedere wielrenner kennis kan maken met de ploegentijdrit en dat er een sfeervol evenement wordt neergezet in Velddriel. Er zullen snelle ploegen aan de start staan, maar wij richten ons ook op de toerrijders die de uitdaging kunnen oppakken om met zijn 4’en een mooie rit te rijden. De afstand zal ca. 30 km zijn. De opzet van 2018 wordt doorgezet. Het startpodium, het gezellige terras en de verkeersvrije omloop zijn voor ons belangrijke speerpunten. Daarnaast proberen we meer damesteams aan de start te krijgen om een volwaardig deelnemersveld te hebben.

De inschrijving voor het evenement bedraagt €25,- voor een ploeg van vier.

Hiervoor krijg je:
  • Een autovrij parcours, met beschermde objecten; 
  • Tijdregistratie middels transponders en matten; 
  • 4 consumpties per team om te nuttigen op ons sfeervol wielerterras; 
  • Een start vanaf een echt tijdrit podium; 
  • Prijzen voor diverse categorieën, zoals damesploegen, recreanten en licentierijders 

De start- en finish locatie is bij de Boxhof in Velddriel. Het parcours gaat door de polders van Velddriel, waarbij 5 ronden worden afgelegd. Iedere ronde is er een doorkomst door het dorpshart. Mocht je vragen hebben of meer informatie zoeken, richt je dan tot het bovenstaande mailadres of de website www.detrillendespaken.nl. Inschrijving kan via de website!. Volg ons verder op facebook.com /tijdritvelddriel/ voor de laatste ontwikkelingen en foto’s van de 2018 editie!Waar: Velddriel, de Boxhof Wanneer: 8 juni 2019 Waarom: Voor een mooie, sfeervolle teamuitdaging! Met sportieve groet, Mark van den Oord en Paul van Iterson namens Organisatie Ploegentijdrit Velddriel 

KALENDER

Duisburger Zeitfahr-Cup

14 april 2019
Lees meer

Tijdrit Harich

17 april 2019
Lees meer

Tijdrit Almere

20 april 2019
Lees meer

Limburg Cycling Chrono Trofee

24 april 2019
Lees meer

Ard Schenk tijdrit

24 april 2019
Lees meer